Lilla huset i Fäcklinge

Lilla huset i Fäcklinge

måndag 26 april 2010

Underbar helg !!!!


....... Tänk va skön en helg kan vara :)

Lördagmorgon blev det långfrulle, skönt !! Sen kom ungdomarna på att dom faktiskt skulle träna, så det blev gemensamt familjegym på brandstationen ... tom lillhöna var med

Hem till sol och slapp em, vid tretiden blev vi hämtatde av bror för det nalkades nämligen 6-årkalas i Ersta. Men först skulle vi till stallet (hua) för att rida på "Bläckan" det är kusin Fannys häst :) Men det blev en travtur efter Apollo istället och min lílla tös sken som en sol efter två turer , tack faster Irina !!!

Väl hemma öste solen på,så då mååååste vi verkligen ta en öl ute på altanen, helt underbart härligt .... Grillning med massa goda tillbehör så allihopa fick värsta paltkoma. Men vi repade på oss grattade lillkillen och hade en himla mysig kväll, med lite dansmatta och singstar !!!

Söndag blev det rejä sovmorron ( efter jag skickat i väg Fille på bortamatch) somanade om och vaknade !!!! 10:30 !!! WOW inte dumt, sen blev det en pysseldag, lite tvätt,lite sol, bakade och umgicks med barnen. Sen kom den stora frågan -Vad äta då ???

Det blev restaurang :) Kinamat å middag för tre, Klara blev lite putt när hon trodde hon skulle bli utan ;P men det räckte mer än väl och oj va mysigt det var !! Tänk att få sitta så där och bara prata i lugn och ro,allihopa lediga samtidigt, livskvalitet mina vänner , mmm !!!

Ingen dans på hela helgen men det kändes bara så skönt att få vara, har lite å fundera på här framåt och mycket att ta beslut om så det belv som sagt en UNDERBAR HELG !!

1 kommentar:

  1. Tack för trevligt sällskap i lördags. Får inte ta lika lång tid till nästa sväng.
    Skrattar fortfarandeåt alla sjuka kommentarer du har och åt min svärmors; Men Irina, du likanr ju Linda! *asg*

    SvaraRadera