Lilla huset i Fäcklinge

Lilla huset i Fäcklinge

onsdag 7 juli 2010

Sista semesterdagen har kommit !!

Vi e såååå glad att glassgubben fått en liten gumma :)Vårat "hus" i en vecka !!

Afterbeach med Perikles, helt galet !!


Solepiren på Lundegårdscamping !!


Ulla och Ida i vattnet och posar på stenarna !
Idag onsdag den 7/6-10 är det den sista semesterdagen för i år !!


Känns lite tungt att ha en tidig semester, men när jag sitter ner och tänker allt kul jag/vi hunnit göra så känner jag mej så underbart nöjd så :)

Semestern började i mysiga stugan i Enånger... Emmi, Klara hennes kompis Nora och jag åkte upp några dagar direkt, dessa dagar gick åt att varva ner och bara fatt att det faktisk var semester, mycke mys, grillning och bara vara.

Sen hem och lite fotbollscup, Fille matcha i Roslagscupen. Efter det packade vi hop oss igen för stugan. Klara gick på Landslagets fotbollsskola och Fillen och jag hade det allmänt skönt. På midsommarafton lassade vi i bilen och sneddade in i landet med destination Mora, hela tokfamiljen myste i dagarna tre.

Väl hemma i Tierp blev det lite bad med Emmi som inte varit med sen tvätt, tvätt och tvätt inna det skulle bära iväg på en hel vecka vuxen semester med bästaste Ulla, sol, bad, fotboll och maaaassa dans stod på schemat.


Började med härliga dagar i Halmstad, innan det bar över till Öland och slutmål camping "Lundegård". Eftersom det var tält semester så har vi inte kunnat haft bättre väder, helt sjukt bra faktiskt !!!

Checkade in på campingen 23:30 och lyckades med att få en kanon plats i svarta mörkret, hehe Klocakn 01:30, var tältet på plats och vi låg något möra efter, en om man säger händelserik resa, tvärs över Svedala ;)

Dagarna på Öland gick åt HELT och hållet till sol och bad, kändes som man var i Turkiet kunna inte varit bättre utomlands, klarblått + 28-29 grader och lätt vind !!

Kvällarna däremot gick åt till dans, dans och dans !! Svettig härlig, mysig, tokig och helt underbar dans om än vansinnigt trång men det visste vi ju redan innan.Zlips och Blender bjöd verkligen på sej själva och hade riktigt härliga överraskningar på slutet hehehe . " In the navy" med läckra barbröstade dansare och "Jesus i min leverpastej" med söt LasseBlender, härliga människor !!!!!!!


Måndagen gick åt till en sväng på systemet och handling i Borgholm tiiiiiidigt, hängde på låset nästa, hehe. Sen massa bad och sol innan det var dags att gå på ett helt galet afterbeach party med Perikles, jävlar i havet vilket röj det blev, vattenkrig och långdans mellan stugorna. Kom på att efter det här så ska jag nog ställa in resan för Emma till Rohdos *hrm*Kvällen blev nog bästa danskvällen trots att det inte var mina favvoband
Sannex/Kindbergs, men det var mycke bättre med plats den här kvällen.
Vill bara tacka alla underbart, tokigt, trtevlig människor man träffat under dessa dagar, kan inte för mitt liv återberätta allt vi varit med om, även om jag verkligen skulle vilja,
nästan allt i af ;) TAckar ocå min goa Ulla som gjorde hela resan sååå sjuk och skitkul, även Ida som fick stå ut med våra tokiga infall :P Synd att min söt Emma inte kunde komma me bara......... men nästa år då jäklar !!!
Nu ere dax för back in buisness, i morrn e första passet så det e bara att suga i och köra, tur att man har så många lediga dagar och att man jobbar natt oxå :)2 kommentarer:

  1. Det låter som en härlig semester. Vädret kan du ju inte klaga på heller.
    Förmodligen blir det moln o regn om en vecka för då börjar ju MIN semester. Vill ha den redan nu men bara att bita ihop. Måste ta en grillkväll i Ersta snart. Poolen med uppvärmning snart på plats. Kram

    SvaraRadera
  2. Ja det var kanon i veckorna tre :) Själklart en grillkväll, men vi lär kolla då, för nu e det fullt upp ända till slutet av augusti känns det som, men vi kan ju ta en dag mitt i veckan , när ni har semester ;)systra !!

    SvaraRadera