Lilla huset i Fäcklinge

Lilla huset i Fäcklinge

torsdag 7 oktober 2010

Höst, regn, blåst .... men sååå jävla underbart !!Jorå så att ............


Vaknade i omgångar , men lyckades att landa samtidigt tre stycken vid frukostbordet i af ,

Fille gick sist och lugnet la sej, kaffebryggrn´ puttrar, sängen fortfarande obäddad ;)

Mmm tror jag myser lite till faktiskt ........... M-E-N Jäääääääävlar !!!!!!!!!!!!!!!!


Tyckte det var nåt idag ... jorå, banken kl 10:00 och nu e klockan ......... 9:47, wwwwihhaaa !!

Nu är det upp till bevis om man är en RIKTIG ambulansare ;) upp, bädda (varför kan man undra), tvätta sej (raggardusch), släta till håret (hmm *asg* äh får duga) på me lite mascara, nycklarna och sen iväg ...... 10:03 !!!! stod jag , om än med andan i halsen, men dock på banken (e lite sugen på att utmana Gunde faktiskt) kom igen ambulansare, knäcker ni de rekordet ?? Ååå va trött jag blir på mej själv, nu var jag där igen TÄVLA TÄVLA ;)


Hade en sittning på 1,5 timme och vi fixade till massa siffror ...typ .. handla ,träna ...

äta, mysa ... låång pratstund me bästis, laga mat och iväg på hockeyn med Klaris, YEAY !!

Jag börjar komma i gamla gängor, som typ för ett och ett halvt år sen ....... Shit ere verkligen såå längesen jag mådde riktigt bra :( men nu e jag på väg uppåt, rakt jävla uppåt !!!


Mamma kommer å bli galen på de här inlägget för jag svär så mycke ... men idag känns det bar så "E#"F#¤%¤%//(=%¤% BRAAAAAA !!!


Kärlek och mys till alla fina på stora KRAMdagen !!!

3 kommentarer:

  1. Visst är det uuuunderbart när man känner att det riktiga livsflytet kommer tillbaka....Har själv ganska nyligen börjat inse att jag faktiskt överlevt. Jag hade ju turen att ha nån vid min sida, när jag skulle genom det svåraste jag upplevt i mitt liv hittills, även om det är ett under att han finns kvar, för herregud jag orkade ju inte ens med mig själv ett tag...hmmm...Men du...nu har du nåt riktigt roligt framför dig med huset, varje gång du fixat något själv som kommer du känna dig såååå nöjd! och du glömmer väl inte att du är duktig Jessica..Kram på dig /Anna

    SvaraRadera
  2. Jaa du Anna ibland är livet tufft, men att förlora sin mamma är riktigt riktigt orättvist. Jag har nog bara helt enkelt letat efter Jessica, jobbigt, mmm som fan, men har nu äntligen hittat na helt och fullt och dessutom, ÄNTLIGEN fått (läs köpt) mitt lilla hus på landet :) Livet e en fest !!! Kramar tebaks och ses på lördag :D

    SvaraRadera
  3. Japp livet är en fest och en vansinnig berg o dalbana....och d gäller att hålla i sig i svängarna..chip chip <3

    SvaraRadera