Lilla huset i Fäcklinge

Lilla huset i Fäcklinge

måndag 4 oktober 2010

Jobbhelgen e över !!

Tokbild från Idre !!!


Alltid skönt att pricka av en jobbehlg, den här var faktiskt riktigt angenäm måste jag säga. Sov heeela fredagnatten, trot eller ej. Drog upp med mamsen och papsen en sväng på Rättviks marknad över dagen, myyys å umgås lite på det där viset.

Tog en stöd vila på vägen hem óch tur var väl det, för fy faen vilken natt vi fick, sova en timme, upp, sova två timmar upp, sova en timme och GODMORGON !!! Not :(


Hem och tvär dog i soffan två timmar för att sen ladda för en dag med pensel i handen, rödfärgning av brorsans hus stod på schemat, najs !! och vilket super väder det blev, helt perfekt, lätt vind och sol :)

Planen för kvällen var dans i Skultuna , men som tur var blev det inget, var riiiktigt grymme trött på kvällen.


Pyssla lite och förberedde för ny vecka med buset, får nog hem lite sjukstuga tror jag, så molipecten står på kylning ;)

Pratade länge med en jobbarkompis som det var ett tag sen jag jobbde me, men jäklar va kul det va, man kan toka och har samma sjuka humor, mmm trevlig värre :)


Jahaja ny vecka och nya möjligheter !!!

Det gillas ..... ska väl ha lite bankkontakt och även prata med tjommen som jag köper av, så vi kan får åka dit och mäta och lite så ....

Guuu va jag läääängtar, vill vill nuuuuu !!!


Nähäpp, slå igen dom gråblå kanske... har ju sån tur att jag ska få åka till fina Östhammar och jobba ett kval.pass, ska bli supernajs de :) Luut el Anna får dras me mej, gillart !1 kommentar:

  1. Tack så mycket för hjälpen igår! Känns så skönt att vi hann så mycket. Vi får "betala" tillbaka sen när du får ditt smultronställe ;)

    SvaraRadera